Aanvraag hulpverlening

U organiseert een niet-commercieel evenement in Valthe, Exloo, Odoorn of Klijndijk waarbij het wenselijk (of verplicht) is dat er eerstehulpverleners aanwezig zijn. U kunt nadere informatie dan wel EHBO-ondersteuning aanvragen via deze internetpagina. Wij verzoeken u hieronder uw gegevens in te vullen en daarna op de knop “verzenden” te klikken. Opgemerkt wordt dat verzoeken voor EHBO-ondersteuning minimaal 6 weken van te voren aangevraagd dienen te worden. Dit met het oog op onze planning en voorbereidingen. Aanvragen worden altijd per mail beantwoord. Het kan voorkomen dat het aantal aanvragen groter is dan onze capaciteit. Dit kan tot gevolg hebben dat wij uw aanvraag niet kunnen honoreren. Voor evenementen van enige omvang achten wij een voorbespreking noodzakelijk teneinde eisen en wensen op elkaar af te kunnen stemmen.

Nadat een evenement aangenomen is, wordt u een formulier toegestuurd. Deze dient ondertekend terug gestuurd te worden en is bindend. Wanneer het formulier niet terug gestuurd is, kan de hulpverlening geen doorgang vinden.

Heeft u binnen een week geen bevestiging ontvangen? Neem dan telefonisch contact op met Aaltje Leusink 06 55133977.

Naam organisatie *

Contactpersoon *

Adres *

Straatnaam inclusief huisnummer

Postcode *

Woonplaats *

Telefoonnummer *

Email *

Soort evenement *

Locatie *

Aantal EHBO'ers *

Aantal hulpverleningsposten *

Datum *
Van (tijd) : tot :
Bij meerdaagse evenementen graag data en tijden (per dag) omschrijven bij opmerkingen.

Opmerkingen

Door het versturen van de informatie via dit contactformulier ga je akkoord met onze privacy verklaring**

**Privacy verklaring: De ingevulde gegevens zullen worden gebruikt als contactgegevens voor het evenement. De gegevens worden opgeslagen …