Oud- voorzitter Nijmeijer benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Zaterdag 3 juni 2017, vierde de heer Albert Nijmeijer uit Borger zijn 70-ste verjaardag. Groot was de verrassing toen burgemeester Jan Seton één van de genodigden bleek te zijn en een bijzonder cadeau bij zich had. De burgemeester was gekomen om aan de heer Nijmeijer een Koninklijke onderscheiding uit te reiken.

De heer Nijmeijer is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Seton heeft hem de bijbehorende versierselen opgespeld.

De heer Nijmeijer is sinds 2002 lid van Toneelvereniging DOVO (Door Ouderen Voor Ouderen) en speelt daarin belangrijke rollen. Niet alleen op het toneel maar ook als bestuurslid. Bij zijn aantreden in 2002 is hij direct benoemd tot secretaris-penningmeester. Tijdens een bestuurscrisis heeft hij ook nog een paar jaar het voorzitterschap op zich genomen. Daarnaast zit hij ook in de rolcommissie en neemt hij het beheer en de verzorging van de decors en andere toneelattributen voor zijn rekening.

Bij Scouting De Woudlopers in Borger heeft de heer Nijmeijer als hoofdleider jaren de vereniging gedragen. Hij heeft als bestuurslid, secretaris en voorzitter in het bestuur gezeten. Het gebouw onderhouden en beheerd. Zijn huis werd als ‘opslag voor scouting-materialen’ gebruikt. De heer Nijmeijer is dan wel gestopt als actief lid, maar als je hem nodig bent voor hand en spandiensten, is hij tot op de dag van vandaag beschikbaar. Daarnaast is de heer Nijmeijer 5 jaar lang bestuurslid geweest bij de Buurtvereniging Westakkers in Borger. En ook hier is hij nog steeds actief bij bijvoorbeeld het optuigen van de kerstbomen in de wijk.

Voor het taxibedrijf van zijn zoon is hij als allround chauffeur een goede achtervanger. Regelmatig springt hij geheel belangeloos bij in het taxi- en rolstoelvervoer.

In 1979 is de heer Nijmeijer lid geworden van de plaatselijke EHBO-vereniging Borger. Naderhand is hij overgeschreven naar de KNV EHBO afd. Valthe, waar hij op 1984 voorzitter werd. Deze functie heeft hij bekleed tot 2012. De heer Albert Nijmeijer is een man waar je op kunt rekenen.